Barion Pixel

Mozogni jó, mozgatni öröm!

ÜDVÖZLÖM AZ ANYUKÁKAT, APUKÁKAT!

A babamozgató gyakorlatok segítségével fontos információkat tudhat meg gyermeke mozgásfejlettségi szintjéről. Az első életévben a legfontosabb feladat az aszimmetria kiszűrése. Ilyen szűrést jelenleg nem kínál az egészségügy, tehát ha eltérést észlelünk például a kisbabánk fej vagy törzstartásában, illetve a végtagok mozgathatóságánál fürdetéskor és öltöztetéskor, akkor mielőbb kezdjük el a tornáztatást a korának megfelelő gyakorlatokkal. Ha nem észlelünk pozitív változást, feltétlen forduljunk időben a megfelelő szakemberhez. A csecsemők testén ugyanis az aszimmetriák, a féloldaliságok megmaradnak, életkoronként más és más formában jelennek meg és a későbbiekben számtalan problémát okozhatnak. Fontos tudni, hogy csecsemőkorban az idegrendszer érése, szerveződése és a mozgásfejlődés között kölcsönös kapcsolat van. E kapcsolat helyes épülését segíti a babamozgató gyakorlatrendszer születéstől a járásig.

A babamozgató gyakorlatrendszer segíti kisbabája mozgásfejlődését és az idegrendszerének érését! 

 • BABAMOZGATÓ
  BABATORNA
  BEMUTatkozó

  Tovább
 • BABAMOZGATÓ
  INGYENES BABATORNA GYAKORLATOK

  Tovább
 • BABAmozgató
  TOVÁBBI BABATORNA GYAKORLATOK

  Tovább

Ajánlások szakemberektől

 • Nagyszerű és hihetetlenül sokat segítesz ezzel a gyakorlatias, pontos, szakmailag általad egyértelműen alátámasztott új oldallal! Elsősorban mindazon szülőknek vagy leendő szülőknek, akik részére nagyon fontos a korrekt és egyértelmű támogatás, segítség, amikor a babájuknál feltűnni látnak valamit, amire jó ha időben érkezik a “tennivaló”, mint megoldás. 
 • Örömmel üdvözlöm Dankuliné Gazsovics Edit újabb hiánypótló munkáját, mely méltó folytatása -, gazdagítása a néhány éve írt könyvének. A honlap indítása nélkülözhetetlen segítség nemcsak az anyáknak, de orvosként bátran állítom, hogy védőnők és orvosok számára is sok „aha” felismerést nyújt.
 • Szülői és szakmai szemmel nézve is csak azt tudom mondani, hogy igen hasznos, lényegre törő, gyakorlatias honlapra kalauzol mindenkit -  Dankuliné Gazsovics Edit. Sok év gyakorlati tapasztalata sűrűsödik logikusan felépített, laikusok számára is jól érthető rendszerré. 

Szülői vélemények, akik már kipróbálták

 • Laikus, bár egészségügyben jártas anyukaként rengeteget töprengtem, vigyem-e Dévény tornára vagy bármiféle gyógytornára a gyermekem.
 • Kislányom néhány hetes korában észrevettem, hogy izomtónus problémája van, C alakban fekszik, és a bal oldali végtagjait kevésbé aktívan mozgatja, mint a jobb oldalit. Azonnal Edithez fordultam, aki nagyfiamat már évek óta kezeli.
 • Hunor 25 hét 4 napra született meg, 990 grammal. 93 napig voltunk kórházban, mielőtt hazajöhettünk volna!